Welkom bij CLUB Coaching!

Wij zijn een non-profit organisatie die zich tot doel heeft gesteld om mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden door middel van educatie en wederzijds begrip. Wij geloven in empowerment van het individu en de kracht van diversiteit. Daarom coachen we groepen, teams en individuen bij het ontwikkelen van (interculturele) communicatieve vaardigheden, (zelf)reflectievaardigheden, veerkracht en natuurlijk begrip van de Nederlandse taal en cultuur.

Onze methoden en materialen zijn gebaseerd op sociologie, sociale psychologie, onderwijswetenschappen en communicatiewetenschappen.

Onze principes:

Leren is een persoonlijk proces: Het dagelijks leven en de omstandigheden van elke cursist zijn belangrijk, hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Wederzijds respect en ondersteuning zijn essentieel.

Leren is een teamproces: Het team is essentieel en je welkom voelen in je team maakt leren leuk en boeiend. Onze teams bestaan nooit uit meer dan zes personen.

Leren is een reflectief proces: We zorgen ervoor dat we niet alleen het wat uitleggen, maar ook het hoe en waarom, om leerlingen te helpen verbinding te maken met de kennis op diepere niveaus.

Leren is een flexibel proces: Leerdoelen en afspraken kunnen altijd opnieuw worden onderhandeld tussen coach en cursist. Daarom vinden wij open en transparante communicatie essentieel.

Neem contact op:

Herenstraat 35
Wageningen, the Netherlands

info@clubcoaching.nl

Volg ons:

200+

mensen volgen jaarlijks onze cursussen

96%

van de cursisten zou onze cursussen aanraden

Wil je vrijwilliger worden?

We bieden verschillende opties voor vrijwilligerswerk, voor sommige opties bieden we trainingsprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat je iets terugkrijgt voor je tijd en moeite.

Heb je een bedrijf?

Onze cursussen en trainingen zijn ook beschikbaar voor bedrijven en teams, zodat je jouw medewerkers kunt helpen om het beste uit hun werkdag te halen.

Ervaringen van cursisten & coaches

“Onderwijs is het machtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen.”

Nelson Mandela